Ztracená beardedka

29.10.2009 22:12

ZTRATILA SE BLUDIČKA - dne 18.září se ve Velkém Meziříčí na Fajťáku v chatové oblasti zatoulala fenka bearded collie slyšící na jméno Bludička, Bobina. Odešla ze zahrady hledat svou paničku a dosud nenašla tu správnou cestu. :-(( . Bludička je čipovaná na levém boku a tetovací číslo v uchu je 2326. Je ostříhaná na cca 10cm a barva šedo-bílá. Pokud budete cokoliv o ní vědět, prosím dejte zprávu na telefonní číslo 774237599 . Více info o bludičce i celém pátrání najdete na www.bludicka.unas.cz.Vznikla i diskuse TADY.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A co se týče nás,tak se zatím na žádnou akci nechystáme,pilujeme běhání bez hračky a frisbee semináře asi přes zimu nebudou...Skoro za barákem máme Skřítek a Rabštejn,takže jsme tam stále častěji:o)

Co se týče Bininčiné váhy (o jejíž snížení jsme dlouhou dobu bojovaly...:o)),tak už je na svých 14,5 kg.Sice občas nějaký špíček naskočí,ale stačí se trošku víc hejbnout a je dole:o):o)

Taky se musíme omluvit za trošku nepovedené foto v hlavičce:o):o),co nejdříve svoje hříchy napravíme:o)

—————

Zpět


Kontakt

Lucka Rutarová a Bína


 

Za peníze si možná koupíš dobrého psa,ale nekoupíš si za ně zavrtění jeho ocasu.