Prázdniny

29.08.2010 18:50

Předešlé dva měsíce jsme se doma moc nezdržovaly, natož u počítače, a proto nepřišla ani žádná aktualizace :o) 

Na přelomu června a července jsme strávili 10 dní v chorvatské Rogoznici. Byl to Bínin první výlet k moři a myslím, že si ho také jak se patří užila. Počasí nám vyšlo a voda byla tak akorát, co víc si přát. Pár obrázků tady.

Další větší dovolenou byl pro nás pětidenní výlet do rakouských Alp, přesněji do městečka Zell am See v Kaprunu. Alpy byly opravdu nádherné, škoda jen, že nám počasí vyšlo pouze první a poslední den. Fotky budou brzy :o)

A 13.-22.8. jsme byly na úžasném agility a dogfrisbee táboře v Tovačově. Ze Šumperka jsme jely tentokrát dvě, na poslední chvilku se k nám přidala i Mirka Nováková s Luckym. Agility jsme trénovaly pod dozorem Hely Potfajové a disky pro frisbee jsme nechaly tento rok kvůli Bíniným zubům odpočívat. Celých 10 dní se náramně vydařilo a pokud se nám příští rok zase poštěstí, tak s radostí vyrazíme znovu. Fotky: makychuckie , Pavel a Marcela Coufalíkovi

Krom toho jsme prošly už snad celé Jeseníky, fotky z údolí řeky Opavy tady.

Na závěr ty horší zprávy, v úterý jde Bínka opět do narkozy. Tentokrát kvůli dvěma zkaženým zubům a bouličce na mléčné žláze, která poputuje na histologii.

To je pro zatím vše, snad teď bude více času na aktualizace :o)

—————

Zpět


Kontakt

Lucka Rutarová a Bína


 

Za peníze si možná koupíš dobrého psa,ale nekoupíš si za ně zavrtění jeho ocasu.